Wij zijn 51 weken per jaar open, met uitzondering van erkende feestdagen en 3 studiedagen per kalenderjaar. Tussen Kerst en Oud&Nieuw zijn we elk jaar gesloten. Zowel de week die wij gesloten zijn, als de weken waarin uw kind tijdens de zomervakantie niet komt, brengen wij niet bij u in rekening. U heeft bij ons, voor zowel de dagopvang als voor de buitenschoolse opvang, keuze uit drie verschillende arrangementen.

Kindercentrum Ikky

Onze arrangementen

48 weken arrangement

In dit arrangement is standaard de kerstvakantie sluiting opgenomen, in de zomervakantie komt uw kind drie weken niet. In dit arrangement zijn voor de schoolgaande kinderen tevens per afgenomen dag 2 studie- en of margedagen inbegrepen.

51 weken arrangement

In dit arrangement is alleen onze kerstvakantie sluiting opgenomen. Uw kind kan het hele jaar door bij ons terecht. In dit arrangement zijn voor de schoolgaande kinderen tevens 2 studie- en of margedagen inbegrepen per afgenomen dag.

40 schoolweken arrangement

In dit arrangement neemt u alleen opvang af tijdens de schoolweken. Tijdens de schoolvakanties komt uw kind niet. Ideaal als u in het onderwijs werkt. Let op! De uurprijs voor dit arrangement ligt hoger!

Extra afname

Het is mogelijk om bij ons extra opvang af te nemen, hier worden standaard prijzen voor gerekend. U dient dit minimaal vijf dagen van te voren aan te vragen. Kosteloos annuleren van de afspraak kan tot 48 uur van te voren. Hierna brengen wij de volledige kosten in rekening.

Onze Zorggroep

Halverwege augustus hebben wij onze zorggroep geopend. Heeft u kinderopvang nodig, maar heeft uw kind wat extra begeleiding nodig? Neem vrijblijvend contact op met info@ikky.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie volgt.

Onze prijzen

Tarief  kinderopvang 2023

51 weken arrangement kost €9,24 per uur
48 weken arrangement kost €9,38 per uur
40 weken arrangement kost €10,72 per uur

2022:
€8,93 euro per uur (48-51 weken)
€9,97 (40 weken)

Tarief  BSO 2023

51 weken arrangement kost €7,94 per uur
48 weken arrangement kost €8,05 per uur
40 weken arrangement kost €9,58 per uur

2022:
€7,67 euro per uur (48-51 weken)
€8,12 (40 weken)

Tarief  zorggroep 2023

Op aanvraag

Wij bieden vanaf heden geen TSO meer aan voor basisscholen de Lettertuin en/of Albatros. U kunt hiervoor meer informatie vragen bij de school zelf.

 

voor meer informatie over onze prijzen of arrangementen:

Prijswijzigingen

In 2023 zullen wij daarnaast voor het eerst, niet eenmaal maar tweemaal opnieuw onze
tarieven onder de loep nemen. Deze keuze is in samenspraak met de oudercommissie gemaakt
omdat er nog verschillende ontwikkelingen gaande zijn, die van invloed kunnen zijn op de te
hanteren uur prijs. Zo zijn bijvoorbeeld de CAO onderhandelingen voor onze branche nog volop
gaande, maar wordt ook de minister nog steeds opgeroepen om de KOT te verhogen. Zaken die
zowel een positief als een negatief effect kunnen hebben. De genoemde uur prijzen gelden dan ook in ieder geval tot 30-06-2023 Prijswijzigingen worden in overleg met de oudercommissie vastgesteld.

Openingstijden

In de weekenden en op erkende feestdagen zijn we gesloten, evenals de periode tussen kerst en oud&nieuw. Wij hanteren maximaal twee a drie studiedagen per jaar voor onze eigen pedagogisch beroepskrachten, op deze dagen sluiten wij ook. Deze dagen communiceren wij in elke maandelijkse nieuwsbrief voor het gehele kalenderjaar en op deze pagina.

07:00 – 18:30 (dagopvang)

08:30 – 12:30 uur (voorschool/peuterspeelzaal)

07:00 – 08:30 (voorschoolse opvang)

13:15 – 17:15 (voorschool middagprogramma)

12:00 – 18:30 (naschoolse opvang)

©2016-2021 Ikky de leukste plek om (op) te groeien — site & identiteit door most remarkable

Facebook Ikky
Instagram Ikky
YouTube Ikky