Baby excellente beroepskrachten

Alle medewerkers bij Ikky die op een baby en/of dreumesgroep staan, hebben een aanvullende opleiding gedaan voor deze specifieke leeftijdscategorie.

De aanvullende opleiding “Babyclub excellente beroepskracht” is een grote meerwaarde voor hun werk. Door het volgen van deze aanvullende opleiding zijn onze medewerkers nog beter in staat om de baby’s en dreumesen te ondersteunen en stimuleren in hun ontwikkeling.

Naast het dagelijkse verzorgen van eten, drinken, een schone luier en het geven van heel veel knuffels en persoonlijke aandacht, bieden wij gerichte spelactiviteiten aan die passend zijn bij de leeftijd en de ontwikkelingsfase van het kind.  Wij stimuleren hiermee de cognitieve, motorische, sensorische en sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind.

We gebruiken onze methode “Piramide” als leidraad, maar onze medewerkers zijn ook ontzettend creatief in het bedenken, maken en uitvoeren van nieuwe activiteiten die passen in het thema. Zo wordt ook de baby- en dreumesgroep elk thema weer rijk ingericht en versierd met nieuwe materialen die in het thema passen.

De baby’s en dreumesen zullen op deze wijze stapsgewijs samen met de pedagogisch beroepskracht de wereld op een veilige manier ontdekken.

©2016-2021 Ikky de leukste plek om (op) te groeien — site & identiteit door most remarkable

Facebook Ikky
Instagram Ikky
YouTube Ikky