Al zou je het misschien niet verwachten, maar de babygroep(en) zijn de rustigste groepen van ons kindercentrum. Hier spelen en ontdekken onze jongste kinderen van 0 tot 1 jaar.

Rust, regelmaat en reinheid is een vast gegeven op onze babygroep. De babygroep is ingericht met contrasterende rustige kleuren (grijs en wit), zodat de baby’s niet snel overprikkeld raken. Ondanks dat het rustig en huiselijk is ingericht, is er heel veel bijzonder spelmateriaal om te ontdekken en te verwonderen. Het spelmateriaal en de gerichte activiteiten zorgen voor een brede ontwikkeling stimulering zoals; motorische ontwikkeling, cognitieve ontwikkeling en de sociaal-emotionele ontwikkeling. Wist je dat wij geen hoog meubilair hebben of (grond)boxen. We zijn van mening dat kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte moeten hebben en voelen om de wereld te ontdekken.

Ons babyteam

Juf Joke

Juf Joke is een doorgewinterde pedagogisch beroepskracht. Ze is afgelopen jaar zelf oma geworden van een prachtig meisje. Ouders waarderen Joke om haar rustige en liefdevolle uitstraling. Loop je als ouder tegen problemen aan, Joke staat je graag bij met raad en daad. Kinderen spreiden hun armen direct uit als ze Joke zien in de ochtend. Naast de fijne beroepskracht, is ze ook nog een graag geziene collega. Ook collega’s komen graag bij haar even aanwaaien voor moederlijk advies. En vind je de gang ook altijd zo gezellig ingericht? Dat is meestal Joke’s werk. Knus en huiselijk! Leuk feitje is dat Joke’s dochter ook bij Ikky werkt.

Werkdagen: wo-do-vr

Juf Tugce

Juf Tugҫe was één van de eerste stagiaires van ons kindercentrum. Inmiddels is ze al een aantal jaren werkzaam bij ons kindercentrum als collega. Ze is vorig jaar getrouwd met haar knappe man en woont sinds kort in Lelystad. Maar gelukkig blijft ze trouw aan Ikky. Tugҫe zorgt er met haar collega’s voor dat het altijd rustig is op de groep en kent alle bijzonderheden van elk kind uit haar hoofd. Alle kinderen zijn dol op haar en zelfs als de kinderen naar de volgende (dreumes)groep gaan zoeken ze haar graag op. Samen met Yasmine en Joke vormt zij het gouden dreamteam op de rustigste groep van ons kindercentrum.

Werkdagen: ma-di-do-vr

Juf Yasmine

Ook Yasmine is ooit gestart als onze stagiaire bij ons kindercentrum. Yasmine is een graag geziene pedagogisch beroepskracht. Kinderen zijn betoverd door haar mooie lach en rustige uitstraling. Juf Yasmine is een creatieve collega en brengt onze visie “ontdekken en verwonderen” op een hoger niveau. Zij creëert graag nieuwe materialen op de groep voor de kinderen. Hele huizen, voelborden en ontdektunnels met lampjes etc…  Ook houdt ze van poetsen en zorgt ze dat de groep er altijd spik en span uit ziet. Ook Yasmine is verhuisd naar Lelystad met haar vriend, maar rijdt elke dag met liefde heen en weer voor de leukste baby’s van het land!

Werkdagen: ma-di-wo-do

Een kijkje op onze babygroepen…

©2016-2021 Ikky de leukste plek om (op) te groeien — site & identiteit door most remarkable

Facebook Ikky
Instagram Ikky
YouTube Ikky

Log in with your credentials

Forgot your details?