Aanmelden noodopvang

De inschrijving tot en met 16 april is gesloten! Aanmelden kan alleen nog via mail (info@ikky.nl). Uw aanmelding kan alleen worden gehonoreerd indien er nog plek is, gezien de deadline is verstreken.

 

VSO en/of BSO noodopvang nodig tijdens de lockdown? U kunt hieronder een aanvraag indienen. De aanvraag is voor de periode vanaf 22 maart tot en met 16 april. (periode van 4 weken)  Opgeven kan tot woensdag 17 maart: 12:00 uur.

Vanaf 8 februari is de opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar gewoon open. De aanvraag hieronder is dus alleen voor schoolgaande kinderen.

Gezien de lengte van de nieuwe maatregelen nog twijfelachtig is, kunt u weer voor een periode van 4 weken opgeven. Mocht we dan eerder volledig open gaan, dan vervalt de noodopvang aanvraag en verwachten wij uw kind(eren) op de reguliere opvangdagen.

En bent u onverwachts een dagje vrij en zou u gebruik maken van de noodopvang. Meld uw kind(eren) af, zodat we dat plekje kunnen vergeven aan een ander kindje die de noodopvang heel goed kan gebruiken.

Let op! De noodopvang is pas toegekend als u telefonisch of schriftelijk bent bevestigd door iemand van Ikky.

Vragen? Mail naar info@ikky.nl

  Wat is jullie situatie?
  Omdat de aanvraag van noodopvang op sommige groepen buitenproportioneel groot is, zullen we de aanvraag mogelijk moeten behandelen op volgorde van urgent of een eerlijke verdeling maken. De gemeente adviseert alleen categorie A en C een plekje te geven. Wij kijken graag verder. En zullen de aanvragen individueel behandelen en moeten afwegen.
  ©2016-2021 Ikky de leukste plek om (op) te groeien — site & identiteit door most remarkable

  Facebook Ikky
  Instagram Ikky
  YouTube Ikky

  Log in with your credentials

  Forgot your details?