Aanmelden noodopvang BSO

VSO en/of BSO noodopvang nodig tijdens de sluiting van de scholen? U kunt hieronder een aanvraag indienen. De aanvraag is voor de periode vanaf 20 december tot en met 24 december en de periode van 2 januari tot en met 7 januari.

De inschrijving is gesloten! Bent u te laat? U kunt via info@ikky.nl informeren of er nog een plekje voor uw kind is.

De opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar is gewoon open in deze periode. De aanvraag hieronder is dus alleen voor schoolgaande kinderen.

Gezien de lengte van de nieuwe maatregelen nog twijfelachtig is, kunt u opgeven voor aankomende week en de tweede week van de kerstvakantie. Mochten we dan toch eerder volledig open gaan, dan vervalt de noodopvang aanvraag en verwachten wij uw kind(eren) op de reguliere opvangdagen.

En bent u onverwachts een dagje vrij en zou u gebruik maken van de noodopvang. Meld uw kind(eren) af, zodat we dat plekje kunnen vergeven aan een ander kindje die de noodopvang heel goed kan gebruiken.

Ouders die al eerder gebruik hebben gemaakt van de noodopvang, zien hun aanvraag uiterlijk zaterdag 18 december om 15.00 uur terug in de ouderapp.  Ziet u dit niet? Mail ons dan naar info@ikky.nl
Is dit de eerste keer dat u een aanvraag doet in coronatijd bij Ikky, dan zullen we u schriftelijk of telefonisch benaderen om de aanvraag te behandelen en te verwerken.

Vragen? Mail naar info@ikky.nl

  Wat is jullie situatie?
  Omdat de aanvraag van noodopvang buitenproportioneel groot is gebleken tijdens eerdere sluitingen, zullen we de aanvraag mogelijk moeten behandelen op volgorde van urgent of een eerlijke verdeling maken. De gemeente adviseert alleen categorie A en C een plekje te geven. Wij kijken graag verder. En zullen de aanvragen individueel behandelen en moeten afwegen.
  ©2016-2021 Ikky de leukste plek om (op) te groeien — site & identiteit door most remarkable

  Facebook Ikky
  Instagram Ikky
  YouTube Ikky

  Log in with your credentials

  Forgot your details?