Wij zijn 51 weken per jaar open, met uitzondering van erkende feestdagen. Tussen Kerst en Oud&Nieuw zijn we gesloten. Zowel de week die wij gesloten zijn, als de weken waarin uw kind tijdens de zomervakantie niet komt, brengen wij niet bij u in rekening. U heeft bij ons, voor zowel de dagopvang als voor de buitenschoolse opvang, keuze uit drie verschillende arrangementen.

Kindercentrum Ikky

Onze arrangementen

48 weken arrangement

In dit arrangement is standaard de kerstvakantie sluiting opgenomen, in de zomervakantie komt uw kind drie weken niet. In dit arrangement zijn voor de schoolgaande kinderen tevens de studie- en of margedagen inbegrepen.

51 weken arrangement

In dit arrangement is alleen onze kerstvakantie sluiting opgenomen. Uw kind kan het hele jaar door bij ons terecht. In dit arrangement zijn voor de schoolgaande kinderen tevens de studie- en of margedagen inbegrepen.

40 schoolweken arrangement

In dit arrangement neemt u alleen opvang af tijdens de schoolweken. Tijdens de schoolvakanties komt uw kind niet. Let op! De uurprijs voor dit arrangement ligt hoger!

Extra afname

Het is mogelijk om bij ons extra opvang af te nemen, hier worden standaard prijzen voor gerekend. U dient dit minimaal vijf dagen van te voren aan te vragen. Kosteloos annuleren van de afspraak kan tot 48 uur van te voren. Hierna brengen wij de volledige kosten in rekening.

Onze Voorschool

Wilt u uw peuter gezellig met andere kinderen van zijn of haar leeftijd laten spelen? Wij bereiden uw peuter spelenderwijs voor op school. Uw peuter kan 40 (school)weken per jaar van 08:30 uur tot 12:30 uur met vriendjes en vriendinnetjes komen spelen tegen een zeer aantrekkelijk vast tarief!

Onze prijzen

Tarief  kinderopvang

vanaf €8,02 per uur

Tarief  buitenschoolse opvang

vanaf €6,89 per uur

Tarief  voorschool

vanaf €8,02 per uur

(voorheen peuterspeelzaal)

voor meer informatie over onze prijzen of arrangementen:

Prijswijzigingen

Prijswijzigingen worden jaarlijks voor 31 oktober aan u bekend gemaakt. Prijswijzigingen worden in overleg met de oudercommissie vastgesteld.

Openingstijden

In de weekenden en op erkende feestdagen zijn we gesloten, evenals de periode tussen kerst en oud&nieuw. Wij hanteren maximaal twee studiedagen per jaar voor onze eigen leidsters, op deze dagen sluiten wij ook.

07:00 – 18:30 (dagopvang)

08:30 – 12:30 uur (peuterspeelzaal)

07:00 – 08:30 (voorschoolse)

12:00 – 13:15 (tussenschoolse)

12:00 – 18:30 (naschoolse)

CONTACT

Vul dit formulier in en we nemen contact met je op!

Sending

©2016-2018 Ikky de leukste plek om (op) te groeien — site & identiteit door most remarkable

Log in with your credentials

Forgot your details?